winning11

查看: 8597|回復: 8

[金帝苑] [cary7報告]【金帝苑】開心果·Sandy

升級  9.5%

三星會員

[cary7報告]【金帝苑】開心果·Sandy
http://sn11.cc/thread-2199851-1-1.html

評分:7/10 服務態度好,開心果
相頭:6/10 下巴尖尖長髮淫少婦
身材:6/10 淺啡淺提少腩靚腳
服務:7/10 漫遊69淺車淺毒

過程:要借少少位講下今日跌錢經歷先,原本我係去三川搵波波,點知佢full晒望都未望過就話收工,跟住咪輪牌,有個黑面Mandy入嚟,見佢副架生幾好,雖然面好黑但照入閘,佢9秒9除晒衫,我先醒起唔記得問佢有冇69,點知條囡即刻態度惡劣咁話無架喎!嗰種氣焰簡直令人作嘔,我以為自己欠左佢幾十萬,所以就算除左衫都唯有跌一百蚊止蝕啦(比完條囡叫佢扯,鐘房先入嚟話原來比50就得) ,跟住等左半個鐘,有個洋洋入嚟,貌似大S,但又係事先聲明提供有限度服務,咁算啦,當自己今日雞運麻麻轉場啦。
唔知係咪好似打麻雀咁,轉一轉位,果然啲運好似返晒嚟,揀左就近金帝,鐘房拍爛個心口咁濟話呢個Sandy惦架,見Sandy幾白淨有笑容,咁就佢啦,我都係求下開心啫,囡囡好好笑容,一入房即刻拿高條裙係咁攞個丁字褲嚟磨9我,睇塊鏡仲要伸晒脷單晒眼好搞笑,拿拿聲除晒所有捆綁住我地嘅束縛,手牽手共浴啦,佢一入沖涼房就自己揼低係咁雪,加埋好抵死嘅銷魂眼,我好以搵返男人嗰樽鹽一樣,之後沖得都好細心,乾身上床我訓喺度,佢一嚟就由膝蓋背瀨返上頸,又幾好Feel喎,但毒就點水式無深鑽,反轉啜我linlin都ok舒服,吹亦無齒感,叫佢反轉,大家做各自需要做的事,瀨到佢依依呀呀捱打之後,佢又瀨返我袋底好似要反攻咁,最後都係拿拿聲上套女上滑入好暖,周感適中,鋤左幾分鐘輪到佢瞓低,我又借勢瀨多幾下搞到佢係咁震,之後傳統直入衝刺派彩。

家用:450

感受:最值得讚係囡囡服務態度好,而且好好笑容,係可以帶比男人開心嗰種囡,彌補左佢相頭同身材上嘅不足,但自己未必返食,因為唔係強勁招呼。

金帝苑 Sandy / 第14份報告

註:cary7報告-金帝/金豐/金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  65.52%

四星級會員

50蚊睇全相,ok喎
話時話,黑面人相頭如何?

升級  43.33%

二星會員

C兄,玩唔到三川未必系壞事,波波我都做過,個人覺得麻麻,可能人夾人啦!我唔鍾意未必其他人唔鍾意!

升級  26.42%

三星會員

harchai 發表於 2022-5-16 20:16
50蚊睇全相,ok喎
話時話,黑面人相頭如何?

叫十條女入嚟淨係睇全相, 畀500蚊走人, 會唔會畀人打?

升級  65.52%

四星級會員

fatfaidick 發表於 2022-5-17 09:23
叫十條女入嚟淨係睇全相, 畀500蚊走人, 會唔會畀人打?

唔使5百蚊,睇完第二件已經要走頭啦

升級  40%

一星會員

服務態度好最緊要

升級  5.08%

三星會員

三川家下啲女真係唔得

升級  19.63%

二星會員

我去過一次三川,之後都唔去,又係D女態度問題。

升級  86.67%

一星會員

三川去過一次就無再去

疫情前, 沖涼要上套