winning11

查看: 2536|回復: 3

[金帝苑] [tat8764報告]【金帝苑】新到大波靚女·水蜜桃

升級  85.93%

二星會員

[tat8764報告]【金帝苑】新到大波靚女·水蜜桃
http://sn11.cc/thread-2245525-1-1.html

新到大波靚女好招呼·水蜜桃

夜晚打緊麻雀,收到信息話金帝黎左兩個新女 有樣有波

十一點幾飛的過去,坐係收銀處,吹吹水 等女出黎 望下次先試

點知吹水吹到成五點先入房,乳牛一隻,幾好笑容

食埋支煙,先起身換衫,點知被囡囡抽水

除衫沖涼,到我抽返她水,對波又軟又大,洗棍,仲玩屁屁磨棍 爽阿

磨完 跪低黎玩樂器,吹得一口好簫 舒服 吹到咁上下,出去床上再下玩

抹乾身,訓係床度做死屍,等服侍

靚女,爬上床就主動捉我手,渣她波,手感軟軟幾好揸

囡囡玩樂器,我抽水,吹得差唔多 就叫靚女上套

坐上嚟搖,識就力,唔會似一D女,唔就力 坐死人

睇住兩個肉團上下搖動 滿足晒視覺享受

轉花式,玩推車,屁屁有肉 唔會推骨 推入去,又被屁屁肉彈返轉頭

推左陣,就派彩 主動幫手除套,清潔 一讀

起身食支煙,跟靚女吹水,原來條女,係轉場女

鳳城COCO 華京COCO 金鑽99

值得返食,太夜啦 出房都成六點 下次再食

註:tat8764報告-金帝/來閣
Superadmin

升級  78%

三星會員

原來係脫薑野馬 咁就要上去聚一聚啦
兩年幾無上金帝

升級  33.33%

一星會員