查看: 9670|回復: 11

我害左條女去做雞(一)

升級  18.42%

三星會員

我害左條女去做雞(一)
眾多巴打都問自己是否以經沉左,查實自己永遠都唔知,其他人既指指點點,自己就當係耳邊風,
當年我話同佢分手佢玩自剎,結果係醫院住左四日,佢打電話俾我老闆,害我無左份工,打電話俾我老婆,差的就離婚,打俾我的老友,搞到的老友唔敢搵我,我依家都四十五了!唉~~
佢重殘~記得01年識佢得十九歲,當時佢係沙咀一間小型髮廊做洗頭妹,老闆係4個香港人唔敢做怪,算係正經埸,我係間髮廊算是熟客仔,因我係沙咀住左幾年,又識講(捲晒?既)普通話,老闆,櫃面妹仔都叫我(肥嘟嘟)。
D老友來咀咀玩都係我帶路,通常晌我既淫窩吃完快餐,就會來呢度按摩洗頭,帶多幾?客去幫新,D老闆自然就當你係大客仔,話比你知邊隻吃得,邊隻有佬包,吃唔吃到睇你自己啦,洗頭妹我都吃左幾個,(唔使$個隻)使費唔計。
個日下午要回港返工,吃左午飯就去洗頭剪髮,櫃面妹仔話安排新8號幫我洗,因之前8號比我吃完無幾耐,就辭工走左,是但了,叫左出來不外如是,好重鄉味,個樣幾甜,諗住同佢爹兩句先,點知彩都唔彩我,GQ串,玩下佢同老闆投訴,老闆A話新人來既,換人好唔好,查實都係講笑? 老闆A行開左,態度好左小小,(後尾先至知佢同老闆A既關係)我就問佢點解唔彩我呀,原來我係呢度D故事佢早有所聞,重話至憎男人花心,問一句答一句無心機同佢玩,洗剪完返港開工。
待續

恐龍家族 ,馳騁沙場,力掃幽靈吹水唔抹
回復

升級  81%

三星會員

Thanks for your report!
Waiting for your newly continuous!!!!
回復

升級  18.42%

三星會員

四 終於吃到:
個日六點幾打俾我話唔開心,可否過來玩,嘩~送上門
我永遠都係吃得唔好徆,到左我既私荳,開始喊,但又唔講係咪事,(原來同老闆A嗌咬)梗係借個搏頭佢用了,搞到我半個身溼9哂,當然呢?時間最易搞了,?下手?經已除晒衫褲了,嘩…身段好,掖手波,成隻胞魚仔,重未見陰唇跌落來,搞得幾下已經濕9哂,第一次梗係搞到條女HIGH哂為止了,搞完ML落街吃飯,條女話今晚唔想返宿舍,梗係好,今晚唔使自己一個人糞喇,跟手約?幾個BD唱K.(本人唱情歌壹佰人有99個拍哂手,一個耳仔有問題!整首(相思無用)再來一首(無心傷害)囡囡即死,返家待續:
回復

升級  18.42%

三星會員

終於出事啦
A可以響咀咀開蒲做生意,一定唔係傻仔,佢都有的面既,A投資左幾間唔同生意,可以話係到處係老闆,但全部都係細股,無得話事個隻,但A到處都有監控,囡囡自然有點害怕,
我係咀咀都識唔少人,以湖南雞頭,東北姑爺仔居多,當你偷吃最就忌就係識你既人太多.出事個日有三個巴打到咀咀?我,照舊先快餐,後吃飯,叫個雞頭帶幾個上來我處,(做開唔使落樓?’,送貨上門,)本來佢唔響處,好死唔死佢同的mm一齊上樓,三個巴打一見佢就話要佢,佢就一聲老公,破過來我處,(本來不為意,最衰俾個雞頭聽到),巴打另外要左三件mm各自入房開工,雞頭帶住其他mm走先。
快餐後落樓吃飯,去到咀咀村口轉盆右手邊有間粵菜酒家,坐大堂叫?’,??雞頭又係帶女來呢度,一見到我梗係過來問?’,頭先的mm可以嗎?我就話一般拉,(佢老味,係都唔收囗)"肥仔:你對個個mm都唔滿意既啦.就係你老婆仔最好(指尻住佢),
就係呢一句害到佢笫二日
俾人帶左去廣州折福新村
原來吃飯時隔離檯有1個A老闆既朋友
以為玩完啦,末呀
絛女都未做雞呀,
梗係廣州都未講
待續:
回復

升級  42.17%

三星會員

等待師兄既下文! wah!
好野,你係得既!
回復

升級  84.08%

三星會員

要慢慢咀嚼 , 因為kenstar個故事寫得太快 , 要俾d心睇
回復

升級  3.33%

一星會員

非常精釆!!
回復

升級  43.83%

三星會員

執執之後!
又足足可以做一篇幾萬子既故仔!
回復

升級  54.44%

二星會員

waiting for you...
回復

升級  60.37%

二星會員

加油呀師兄
追緊d 呀師兄
正野呀師兄
回復

升級  18.42%

三星會員

過左年無耐,下沙小學左近幾個巴打吃飯,天氣涼涼地,揀左坐出邊,吃到差唔多時有幾條囡囡行過,?人目光一至觀鳥,定眼一望,~刁~佢竟然係人群中,心諗唔好打招呼呀,但個西眼唔聽使,見佢比以前靚左好多,點下頭,佢直行自己隻死人眼係咁望,終於佢回頭看左我一眼,打左個眼色,叫我過去,行過去HA唔知講咪!佢話依家響名記,叫我今晚玩完去?佢,(號碼係男人性器1月份上鐘排行榜第二名)當時只係應左一聲,成晚都?更更,諗住去定係唔去,點都好佢叫做跟左我幾年,愛過~恨過~打過~想念過~差小小就死過添!見下唔使死,玩完4點幾去到,V|P房點佢鐘,入到來見佢已經流哂馬尿,抱佢入懷中感覺真係爽,唔應該用(爽)字,但又唔知點形容,講下分手後情況,明顯成熟左依家有條仔同佢住,以前個間屋,佢話的野全部無換過,同以前一樣,叫我有時間去睇下,上次領過今次老虎唔再,講講下夠鐘,叫佢落鍾我訓覺,到今日都未再?過佢,大家睇完給的意見:
唔見唔會諗起幾年改變好多野,年紀大想當年係必然既,現在都係出來玩,不過小心左,小氣左,眼紅的靚仔後浪推前浪,一晚3Q4P性派對,以前都玩過,現在Q半都要等等,
有幾個同年既巴打為左逃避轉左去龍華三佰租一房一廳2/3千包個髮廊姝,睇來我都係一樣了,之前有編文寫宏昌吃老處後同條囡囡玩3P覺得有小小作,不過人地文筆寫得精彩,本人正是執筆忘字,(又有機會比湯少取笑我拉)下次講係正骨埸追1x8
本人文章寫到亂哂龍炳兩野好拉,老人家受唔到太大打擊呀
大家會問由頭到尾無提過$,如果我比$佢過曰子佢亦唔會去做雞拉,
回復

升級  36.67%

一星會員

號碼係男人性器1月份上鐘排行榜第二名

咩呀﹖師兄你講野好隱悔喎﹗
回復