winning11

查看: 5168|回復: 4

[馬榮成報告] CP 恐佈近況

升級  45.33%

三星會員

上星期從CP回來,走了一趟勁失望之旅,
因朋友戰士們皆喜歡在CP打滾,而且一滾多年,
對CP有一種情意結,什?名妓也在此舊地品嘗過,
但最近己不停收風,看CP近況,結果呢?劣評如潮,
但因朋友關系,再走一轉CP,看看是否如各大Ching所評.......

於是乎......星期六如常抵達戰地,戰土上果然屍橫片野,
從大街走到橫街,由橫街走到橫巷,果然.....恐龍再生,
如喪屍般向你揮手......口裡說著,?啦?啦,?睇靚女啦!
於是便入倉隨便,不看尤自可,看後打了一個冷震,
最後,戰士們放棄了不入虎穴,焉得虎子的計劃,因根本沒
有老虎,祇有恐龍,見敵眾我寡,便?定忍一時之淫,打道回客棧,
由戰士朋友CALL相熟媽打,本想會拖來一?高質女戰士共同作戰,
怎料,又是一班女弱殘兵,因朋友的關系下,亦極其勉強下閱兵,
無可挑選之下地挑了"貞"兵(貞子的貞),以下?容亦不想再寫,
因為陪戰士朋友唱完一輪K,劈完一輪酒後,以為可以借酒精麻醉自己,
將其豬扒當刁蟬,好一餐,唔好又一餐,將就一下,但回客棧途中,
被冷風輕拂,腦袋立時清醒過來,回到客棧沐浴更衣後,想清想楚,
還是為細佬著想,寧缺勿濫的原則,最後還是自己保持清白之身,
打發"貞子"小姐回井中去..................全文完

不喜的Ching,當故事看過便算,不用放在心上,不回也歡迎收看,THANKS

升級  56.67%

三星會員

年尾d女會唔會特別醜呢??

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
好彩我唔去常平?
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  4.44%

二星會員

唔係咁差呀?

升級  93.5%

三星會員

唔係咁誇?話!咁樣咪少?個?女?地方?
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"