winning11

查看: 4005|回復: 6

[sksw報告] CP "上苑" SN 唔得報告

升級  51.83%

三星會員

星期六下午偷跳到CP, 以前尾燈有個相熟部長轉到"上苑" SN上班,
一於試下新嘢先, 同埋個老友一行二人下午二時半到達, 位置在會畫對面向新細記方向一分鐘車程,
地方唔太大, 但因為新的關係裝修尚可, 入到房一般啦.
到正題:房價168囡囡300-400, 但質素.........................
頭輪三件300, 五十分
二輪兩件300, 四十五分
三輪三件400, 一般大陸級別用高度作準則. 但四十分
之後問有沒有, 相熟部長說因昨晚(星期五)很旺, 早班囡囡很晚才下班,
所以沒有了................................
我跟相熟部長說:唔緊要夜班幾點上班呀!
她說七點.
我就說:好!我們先行去按正骨先, 七點回來.
當然唔係啦! 我們轉場去了紅C 玩制服誘惑.........................

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
啲女咁差點小呀,做咩唔出紅c報告呀,想死呀,吊我引
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  51.83%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-8-13 07:24 PM 發表
啲女咁差點小呀,做咩唔出紅c報告呀,想死呀,吊我引

係囉..等我知道紅c  sn掂唔掂嗎?因為我聽D老死講,紅c  sn無嘜服務
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  42.17%

三星會員

呢間真係無去過!
好野,你係得既!

升級  78.58%

三星會員

支持下師兄戰地報告,之前都看過有位師兄出過報告話呢間新場唔惦,現在經Sksw兄你驗証後,完全Black list.紅C好多師兄都話D囡囡好串,甘Sksw兄那晚怎樣阿?

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
算你啦,如果唔是紅c報告,我會嬲你
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  20.37%

二星會員

san yuan is very  bad. don\'t waste money