winning11

查看: 2976|回復: 3

[馬榮成報告] CP 事人人關心之身歷街頭公安放蛇實錄

升級  45.33%

三星會員

本人尋晚星期六在常平本在K已經搵倒女出街, 不過我朋友因現在越睇越有問題? 所以臨時比了錢就叫佢離開!

於是! 為了朋友而當時已經差不多一點, 這時間搵女是十分困難的, 就算大倉也只有三四件豬扖貨色放左响處,

就這!

唯一最多女地方就系位於麗X酒X對出的一條街, 一到夜深就會企滿晒媽咪及囡囡等你搭訕啦!

這條街晚上好熱鬧, 開這店舖無論是賣什麼也好, 只是比囡囡企滿晒比人選擇,

而九成幾客人也開車到來選, 睇啱跟媽咪講就可帶上車啦!

不過

尋晚就撞上差點比公安放蛇比拉的情況發生!

這事我也是第一次在這見倒的....

公安拉人的手法

佢地原來是會搵兩部街車扮作嫖客般在這街行走, 也有七八名身穿普通唔多顯眼衣服企在囡囡群中, 也有扮途人行過睇囡囡.

而在另一街的屋群區收起警車, 也有公安STAND BY等候出發!

當你不知就裡一齊去Happy交代現金比媽咪及拖女上車就立刻有公安人員上前拉你....

就是這裡如此類推一個個拉晒!

當然媽咪及囡囡已經跟公安合作做戲, 你是全不知情及唔多覺已經進入公安射程範圍!

身歷現場也安全離開

全車三人, 包括我部專用車、我及朋友 就這樣身上街裡差點拉了人封了車啦!

由於我朋友沒有女是不能入睡的, 也因他每月先有一次機會跑來老遠為食好野, 所以我地就開車到這搵女啦!

當晚如常平時般開車慢遊這街道, 不過好奇怪, 當我地睇街尾一群商鋪時所有囡囡及媽咪立即關門及雞飛狗走.....

而我地不知就裡繼續向前慢行,

但發現這群商鋪開晒門企晒囡囡/媽咪/途人等歡迎似叫我地, 又開我地道門叫出來選擇!

這情況跟以前我地來開入全數不一樣的.....

這樣急於要你囡囡上車又好招呼已經有問題, 跟平時一般態度或囡囡有些不望你表情全是不一樣的!

第二系街尾商鋪烏燈黑火及囡囡不見多加上一見有車停就關門走晒, 已經超級唔掂啦!

第三系平時點會有陌生人企响處等人拉般架! 系人都知這條街不而久留的!

加上有兩部街車似睇女但又唔見有行動表示似般...................

於是我地就立即關門開車走啦!

由於我地沒有全接觸關係! 公安系唔會拉人的...................

了解情況原來已經行動拉人中

之後!

我位開車朋友打番電話比關門嘅相熟媽咪, 得知當時及早前已經拉人中

也有車輛已經拉走左, 這行動還繼續中

叫我地千萬別要過來.....................

估唔到我地是在公安的巢穴中走番出來, 真系要去車公廟轉下運囉!

升級  3.33%

一星會員

是不是真呀?我經常在這裏找女,??不過好多司機都不喜歡去這邊,所以我都覺得有d問題,不過9痕無辨法

升級  81%

三星會員

這轉貼料唔知係幾時的呢?

升級  46.67%

三星會員

唔係咁大鑊呀,呢度都捉呀