winning11

查看: 717|回復: 1

[新都會] [長棍報告]【新都會】後生靚女做嘢足·88號

升級  72.75%

三星會員

愛情就梗係無分疆界性別年齡
同性異性異地外國或者國內女仔我一樣like
就算年紀有差別又如何
我十幾年前28歲嗰陣都溝過一個41歲失婚單身母親
佢個仔都12歲我咪一樣去佢屋企過夜
不過大家都知咩事就係我有女朋友
可能佢都當我係sp純粹一個伴侶夜晚開心下
我就講明我有女朋友咁樣玩好過呃呞氹氹扮晒單身
怕就淨係怕俾我正印女朋友即係而家老婆知啫
所以而家何伯七十幾歲同個四十幾歲內地女仔拍拖結婚又關大家叉事咩
唔通而家真係無新聞求期搵啲新聞嚟講咩
一個願俾一個願收唔介意父女戀甚至有啲外地係爺孫戀咪一樣開花結果
亦有啲金童玉女襯到絕大家都係年輕夫婦幾年後咪一樣分開收場
咁的確當年28歲同一個人母做伴侶係幾刺激
不過我就知佢而家已經同第二個男人結婚而嗰個男人都有小朋友嘅
咁祝福佢哋囉如果覺得悶歡迎可以再搵我過一兩晚架
再加埋前個星期五商台903節目有兩個女仔之前都係異性戀
係同事關係突然之間兩個情投意合嘴過拖過手就一齊拍拖示愛
一樣係甜到漏而我都聽到扯晒旗囉
同之前有個師兄所講會幻想到兩個靚女無分1同0大家扮到靚靚化晒妝返工
大家係同事關係然後去開房或者去是但一個女仔屋企然後互磨嗰個情景囉

講番呢次揼骨我就食咗件好嘢
係新都會旺角嘅嘅88號
以前廿零歲揼骨總會遇到啲四十歲骨妹
咪一樣揼得舒服玩得激
到我而家四十幾歲搵番同齡骨妹又無乜嘢喎
遇到啲三十歲左右骨妹當然就醒神
況且而家都無以前嗰啲年過五十嘅骨妹
有得轉晒去一樓一所以而家啲骨妹普遍係後生過我十幾年前初揼骨嗰陣
呢個新都會88號就啱我嘴型目測外型年紀30歲左右當然比我年輕一大截
姣姣哋微熟型唔係初出茅廬味又唔係資深類
呢類好有戰鬥格嘅女就最啱我玩嗰種半熟型
大重型騎樓唔係僭健手腳籮皮膚都滑對嘢都幾彈手
揼係強招呼又爽搲PP好深入每個位都徹徹底底摸掃齊晒
另一招係擦邊球玩波地再另一招就係唇舌齒圍攻我三點
無分高低招招都去盡講真呢啲招數係自己條女到之後老婆都未必會咁做
最多都係用下口唔通女朋友會同我rpp做body咩
呢啲只有出嚟玩或者日本愛情動作片先會出現嘅情節
所以呢樣正正係我哋出嚟揼骨最大樂趣囉
過桯大致咪一樣合體都係嗰幾招
最重要係骨妹帶嚟嘅前奏先係最爽
加埋佢都係識揼
唔通喺屋企叫老婆幫我揼骨咩
我幫佢揼就有不過有時都費事理佢
咁我老婆就叫我仔女幫佢揼囉
如果我喺佢面前做到好似扮到好似識揼骨咁
佢咪盞懷疑我出嚟揼骨玩
咁新都會88號做晒呢啲前戲令我硬晒我又捽碟捽到濕晒對咪咪又俾我抽盡水後就開始女上
當然都有車車動作係深車嘴到出晒口水
唔同位置都玩過大家都俾足料
結果就係揼咗個爽到爆嘅骨
抄埋電話牌下次再約會
七舊幾家用抵玩

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html