winning11

查看: 748|回復: 4

[新龍觀] [henry14報告]【新龍觀】招呼無敵·60號

升級  53.5%

三星會員

早輪睇朋友一個四十歲左右體育迷
話一晚有四個唔開心
係金州勇士無緣季後賽
拿度回歸又出局再傷
曼城同阿仙奴曼城出局

咁曼城同阿仙奴出局歐聯對手係勁吖
另外好明顯佢都係資深球迷
拳怕少壯NBA今季史堤芬居里季後賽不入
勒邦占士再次輸俾丹佛金塊1:4
杜蘭特0:4輸俾木狼
都係肉酸雖然佢哋三個個人數據唔弱但時代擺明轉變咗
改朝換代
拿度更係啦經歷大傷都37-38歲

仲有係我睇桌球嗰啲威廉斯希堅斯奧蘇里雲都係八強或之前出局
新一代新人勝舊人係不變定律囉
揼骨啲骨妹都一樣
以前幾靚嘅女都好過咗45左右一定點都走走樣
未生過B都好少少但點都樣身材係唔夠以前咁正
所以骨妹都係改朝換代換過批新

加埋我哋男人邊有咁長情吖
有新女梗係食新女啦雖然有啲資深骨妹係揼得啲嘅
我間中都會食下中女聚下舊但普遍都係食新女有新鮮味
呢次食嘅係佐敦揼骨係新龍觀60號
環唱大師係骨友俾佢稱呼
做嘢係足料嘅揼中上力有踩油背有拗我腰響晒骨
手指腳指都有fing fing鬆鬆即係我全身佢都揼到盡

rpp水準當然強料漫遊全身無遺漏
有啲似嗰啲當年倩女幽魂嗰啲樹根緊纏寧采臣燕赤霞一樣
不過當然係溫柔極致咁緊纏住我全身同細佬
真係有種家的感覺女朋友的感覺
做body再錫舔吮全身嚟個底部清潔就直接嚟環保為廣大環保世界出一分力
直接同我開演唱會
感覺極正而我就喺佢唱到一半就叫佢移位俾碟我捽做DJ
做完DJ就車輪係深車
咁就蓋上衣比賽就上場較技
不過我都未起身60就繼續主動自動咁坐喺我上邊
就係咁搖磨上下打樁了就係咁樣我哋就開始咗
都無需計較邊個贏啦
和局大家都出晒汗郁過唔少體力都付出唔少又享受大大量
派彩成功

形容番呢個新龍觀60號
半淑半熟女未到中女好樣揼得超玩得中波路
正常男人都like心郁唔會彈鐘果種

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

半淑半熟靚女有波路,揼得好,有車輪加環保吹,好吸引,要試試。引

升級  53.5%

三星會員

elsa168 發表於 2024-5-9 16:44
半淑半熟靚女有波路,揼得好,有車輪加環保吹,好吸引,要試試。引

佢ok架
等待你返嚟報告下啊

升級  33.33%

一星會員

新龍觀細場, 無野食, 只有包裝飲品, 沖完涼直接入房,等左一陣, 我試咗60, 瘦瘦地, 條腿幾幼, 揼方面幾好, 到位同夠力, part 2 招呼就不過不失, 有太空漫遊, 無得環唱, 無車牌, 約十幾分鐘左右想換個位, 就有開始催鐘, 叫快D, 不過$690 就無咩好要求