winning11

返回列表 發新帖
樓主: 2Qman

[金多港] [2Qman報告]【金多港】梁靖琪·87號 (有圖)

升級  70%

一星會員

87走塑左好耐

升級  51.85%

二星會員

gono193 發表於 2024-4-18 16:17
兩Q奇實好急趕, 同你細佬都要回得快
仲有 好多女一粒都唔願意做兩嘢
有時網上啲人 老屈啲女 或者條女 ...

印象中,以前,職員係有推介過87,不過我都係為全能而去金多 (真係好好都要環保)
所以係婉拒左。所以印象人,佢應該真係沒有環保(如果有就絕對值得揀)

事實上,2Q 真係好趕。但難得玩都會想盡興。
自問真係唔係 18 22,回氣亦真係唔係快。
所以都好多年冇叫單鐘,基本都係雙鐘,
玩過好玩而返約,甚至返約過好幾次嘅,會三或者四。最多嗰次係訂五粒。
其實慢慢玩咪幾好。
玩咁急自己都吃力Y。

升級  33.33%

一星會員

wing0122 發表於 2024-5-1 23:06
印象中,以前,職員係有推介過87,不過我都係為全能而去金多 (真係好好都要環保)
所以係婉拒左。所以印象 ...

師兄識嘆  有D一粒扯到盡要返本 細佬好快打柴 聽有啲女講廿零30歲都已經不舉*得多

升級  14.81%

二星會員

其他野就唔講啦。一粒有兩Q根本呃人 除非你快槍 佢可憐你都還有d機會。基本上佢足鐘你已經要偷笑,例搞完就自己玩手機,唔信可以試下

升級  10.37%

二星會員

要條友第二q主動繼續淫你先得,如果只係瞓低開腳無用。