winning11

查看: 1177|回復: 6

[金濤閣] [不是校花報告]【金濤閣】泰妹อร่อยมาก·22號

升級  83.92%

四星級會員

泰妹อร่อยมาก很好吃·22號

以前有種感覺係怕玩東南亞骨妹
印尼星馬泰越南都係咁話
怕難溝通又覺得啲女膚色唔白
加上越南80年代對香港都搞咗啲麻煩嘢出嚟
寧願就做北妹或者年紀中啲嘅陀地妹
嗰時廿年前係少啲後生陀地妹出嚟做
但我見有啲女性朋友搞生日都識去啲有仔坐嘅泰吧
佢哋同我哋一樣,都係有另一半,但都照畀錢坐泰仔
有無下文就唔知,都係陪坐陪飲有錫錫有俾我啲女性朋友錫加伸手入去抽水
即係同我哋去夜總會搵女陪一樣啦
世界係公平嘅,我哋男人識偷食,女性一樣
咁我見啲泰仔都係靚靚仔仔後生,有啲真係好似初初90年代台灣小旋風林志穎咁陽光靚仔,呢條仔肯定full鐘

可能因為咁我就對泰妹東南亞妹改觀,唔再停留以前嗰種諗法,覺得啲泰妹一定好似九龍城嗰種阿嬸,真係架,好似泰式食店個侍應老闆或者係廚師,佢哋五十幾歲當然無問題,最緊要有服務啲嘢食煮得乾淨好食,點知以前跟人上啲泰式按摩,結果又係五十幾歲阿嬸,咪搞!

而家今次做呢件金濤閣22號,用番啤酒許廷鏗推介嗰隻,可能,用可能呢個字,金濤閣22號可能係我遇過最後生最玩得,軟硬件外殼內在美都有嘅泰妹

首先係佢都微懂英語,微懂國語,微懂廣東話,咁即係溝通到啦,係我呢啲港燦唔識聽唔識講泰語啫,樣靚,有身材,後生,走肥,膚色唔深,齋睇樣係一定睇得出佢唔係我哋中國人唔係香港女仔,一睇都會睇得到佢係來自東南亞,但我又未至於分得出係星馬泰定係越南,結果佢自我介紹先知係泰妹,當然出邊官方都有講明佢係泰妹,整體外型身形樣都係對晒辦,無老點,我收貨!

算係溝通到,可用英、國、港做溝通,揼骨了,無挑剔,重炮全身,無留力,全程用盡力,非死力無整痛,無揸流灘,手指搓手踭鋤,腳踩,有踩油背,熱毛巾蓋住小休,三四分鐘後回房,較好位置,開始rpp,水準極高,34D大波開始展開攻勢,磨背擦腳,到我轉過嚟佢先玩食提子舔勻全身,又用pat pat磨我生命之源,又有用呢對34D夾我生命之源,埋尾就係對住我生命之源唱起歌來,即係我全身所有部位佢都招招玩到盡,無乜嘢嘅,覺得佢相當好服侍囉,我細佬失晒控囉,硬晒囉,我就冷靜唔到,22號都無俾大家停落嚟唔制造悶場,坐上嚟搖搖,佢再趴落嚟主動送贈車牌,車住女上,我手不離開佢對滑腿同大咪咪,搖功出色,我轉番男上,都係車住推,咁又轉下狗仔,但無得嘴喎,都係做番正面,結果就呢招完事,如果有個磅我都想量度下,我覺得今次出咗勁多貨,有腳軟感覺,呢件金濤閣22號果然好好味,一定返食,泰文好好食係อร่อยมาก,讀音係 (àròi mâhk),值得研究泰文同泰妹囉

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  66.67%

一星會員

唔使去泰國又可玩泰妹都係好選擇,想問下師兄幾錢落樓;因為本人是小白未去過桑拿

升級  83.92%

四星級會員

FUCKASS 發表於 2024-1-19 09:49
唔使去泰國又可玩泰妹都係好選擇,想問下師兄幾錢落樓;因為本人是小白未去過桑拿 ...

好似係$768
我放低咗八舊
話俾埋locker貼士

升級  40%

一星會員

請問,係咪90分鐘呢?是否足鐘?

升級  83.92%

四星級會員

mexxin 發表於 2024-1-20 10:53
請問,係咪90分鐘呢?是否足鐘?

都足鐘....over 四十幾分鐘先叫加鐘
total都有90分鐘

升級  40%

一星會員

不是校花 發表於 2024-1-21 09:41
都足鐘....over 四十幾分鐘先叫加鐘
total都有90分鐘

謝謝