winning11

查看: 6489|回復: 3

[上 水] [新界男報告] 第一份報告 - 上水琦琦

升級  3.33%

一星會員

Hi巴打們,新界男報到。
剛剛試完琦琦,同大家分享一下。我雖然住新界,但平時多數係佐敦,旺再玩,今次見到有新母,返家前上去望一望,上水唔太熟,要問人才知地址。開鬥見到琦琦,記得出,同相差唔多眼大眼,笑得幾好睇,秦例問價,300,OK。

個單位好x大,冇800都有600呎,我問佢你未新做,佢話做佐唔係好耐,我話你都幾靚女,應該幾多客,佢有少少唔好意兄思,笑回答都可以。最喜歡佢嗰啲牙齒,好白好整齊。傾多兩句,然後入房,除衫,佢同我入去沖涼,佢沖得都好細心,前前後後都慢慢洗,我問你識唔識BM,佢話唔係好知,我話不如我教你,啲客會好鍾意,佢話我o丫,當然又係借題揪水傘,我話用多啲梘,查係身然後抱著我上下洗,佢果然照做,又幾正。入到房,上床,佢開始錫我頸然後乳頭,呢part唔錯,佢條利好滑,時吸時啜,錫得好舒服。帶袋到細佬,佢條脷真係好x靈活,在我細佬頭上轉來轉去,一時快一時慢,仲吹到薯薯聲,好x淫個隻,我讚佢好功夫,佢問舒唔舒服,我話正,佢話咁不如吹多陣。真係多一陣好啦,如果唔係,吹爆都似。跟住,我反佢過身,到我錫佢,錫到佢乳頭時,佢反應幾大,條腰不時向上頂,我見佢咁high,開始向下錫,錫到大肶內側,佢開始喘氣,我再向上錫,佢話唔使啦,已經好舒服,佢問我係唔係好多女朋友,我話得你一個傘---宜家。佢話你口花,先男上幾十下,然後到我最愛啲狗仔式,佢pat pat又幾好肉,正,我愈頂愈大力,佢愈叫愈大聲,我估佢都有啲興奮,可能屋大,連房都好大,有啲回音,環回立體聲咁,正,我拉著佢雙手,佢有些少失重心,我快衝幾十下,一射完事。我從後壓在佢背上,佢話佢都有啲倦,大家瞓低一陣先去沖涼,件食佐支事後煙先走,佢冇催鐘,可能新界區所有節奏都慢啲。林走佢捉著我隻手開幾時可以再見到我,我話雖然係遠佐啲,但一定會再來。我個心都係咁諗。返啅機會都幾高。

升級  83.92%

四星級會員

幾靚女喎

升級  50.17%

三星會員

第一張相好似陳慧琳呀正

升級  12.96%

二星會員

上水有好多正野