winning11

查看: 2174|回復: 5

[雲 來] [JimmyGor08]【雲來】車厘子

升級  36.3%

二星會員

[JimmyGor08]【雲來】車厘子
http://sn11.cc/thread-2246070-1-1.html

今日禮拜日,繁忙了一星期,當然好好獎勵自己啦!
撻著部車,又唔小心上咗雲來。 一登雲來見到塊牌美女如雲,大約10個美女都各自繁忙緊,心中當然為美女們加油!
鐘檯是個明白人,招呼我入房等待,期待左約十分鐘,今次來跟我洞房的美女真是值得等待!是啱啱返工的 - 車厘子 !  
車厘子入房時仲穿緊便裝,真係同響樓下聊到條女即刻爆房無分別! 90後標誌的娃娃臉孔,d 級波,粉紅色的乳頭,燈靚!適合長揸的優質藍籌股!

車厘子含羞答答,我們四目交投的時候,雖然沒有車輪,但可以理解,我倆各自解甲,入去沖涼

車小姐條脷好得,完全是實幹型,啜得我慶洽洽,條野比佢井緻有序甘吹,吹到成支鐵通甘腫左,當然我好擔心咁樣充血法,會唔會軟唔返!?

上到張床,真係唔好講笑,車小姐繼續錫我對奶滋, 真係好舒服,佢簫功顧上又顧下,每一下吸啜都很落力
又比心機,好舒服。

車小姐skip背,但錫前面都已經攞左金牌!

車小姐是個懂事的女仔,吹到時機成熟,我都覺得她累,她就戴套上來騎我了,好緊好窄!

經過一輪騎乘,我成個春袋都縮埋!跟住車小姐真是抵鑽,自己入去沖涼,她并沒有邀請我入去待浴!?

完來,好戲在後頭!敬業樂業的車小姐出來竟然主動幫我按摩背脊,她的按摩功夫真的很有功架,令我疲勞儘消,剛剛按摩完,個可惡既電話就響喇! 車小姐先溫柔甘請我沖涼 !   

唔知幾時再遇見如此美好的女子!

車厘子是少有含有豐富鐵質的水果,比蘋果、梨高出20倍。鐵質能預防缺鐵性貧血,幫助腎臟排出毒素,增強抵抗力;車厘子又含花青素,可以消炎、防癌;此外,它又能預防感冒、促進血液循環,紓解痛風、關節炎引起的不適,以及預防心血管疾病。

她做到了!

註:JimmyGor08-雲來/金田
Superadmin

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

車小姐有冇車輪?

升級  36.3%

二星會員

無,但很客氣給我一個吻

升級  33.33%

一星會員

無車咪得個睇字

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008