winning11

查看: 719|回復: 3

[迎 海] [天下無雙報告]【迎海】絕佳二重彩·126號+133號

升級  0.88%

四星級會員

旺角或者叫太子嗰邊呢個打卡景點就係弼街彌敦道口間藥房
之前都有師兄講過而我都有留意嗰個好似係四五個月前舉辦嘅貓店長選舉
結果係呢位原本叫阿財嘅貓勝出
佢個新朵叫阻B或者阻生佢係每日如常陪人等巴士觀察巴士班次好盡責嘅貓店長
每日都大量fans嚟影佢相佢又識碌地又俾人任摸
簡直好似啲骨妹一樣而家連國內小紅書都有人提起佢
咁我發現社交網都有講另一個打卡點就係我去得最多嘅偉華大廈呢邊
嗰啲招牌佢哋話係12星座皇道十二宮咁喎
都好多人去呢度打卡影相
咁我就梗係去得最多係12樓迎海食陀地妹啦
呢輪右邊雞翼位唔止係攰直頭係出咗事
我食必利痛貼虎標都無用
去佐敦嗰邊啲商業大廈搵中醫師睇
跟住俾個阿叔同我做推拿加針灸都無用
仲要每次都收我六舊
始終都係搵骨妹揼先有用
佐敦嗰個男推拿師完全唔知點咁又唔識揼簡直係浪費時間嘥錢
我俾呢個迎海133號做多一set即刻搞掂晒
真係神乎其技喎原本呢度一set係八舊零水
一個揼一個就靚女做招呼
咁我就先做靚女先係126號呢度紅牌靚女
見好多師兄都用唔同女星形容佢
印象有陳瑩有雲浩影又李詩韻即係而家李施嬅
總之就靚女一名後生陀地走肥靚波靚腳
又幾好招呼喎無擺款rpp加body加唱歌仔樣樣做足
聲嗲得嚟又甜陀地妹係頂班質素加都幾盡嘅服務囉
咁我都有同126號講我個右邊雞翼位好唔掂
夜晚瞓覺都痛醒兩三次
出邊經理我都有講要個揼得啲
佢就話如果有呢種痛症搵133就適合啲
咁126號都係咁形容佢而另一個齋姑選擇係128號喎
咁我同呢位陀地妹126號一輪大戰翻雲覆雨後
當然都係女上動作時間長啲我都無乜點郁到因為我連轉身都覺得痛
126都好好心機好似私家看護咁服侍我
幫我事後清潔加抹手抹身真係似殘廢餐咁囉
完場就換咗133入嚟同我揼
全身撳晒踩晒又推拿
佢啲手勢果然係佐敦嗰位男中醫推拿完全無得比
133號真係贏晒幾條街
係過程當然有啲痺有啲痛
咁我都自動加鐘揼多一set
家用係五舊九仲平過佐敦睇中醫
係啲位又準又夠力最重要係俾佢揼完撳完係無再痛嗰度掂吖嘛
即係前後揼咗三個鐘即係三set即係45分鐘乘三
高手果然係唔同啲事後我條腰鬆晒腳手鬆晒雞翼位都無再痛
的確要讚所以都額外醒佢一舊水tips
好過六舊水針灸無料到囉
報告完畢就算唔係想曳曳有攰有痛都覺得搵迎海啲齋姑揼揼

若問世界誰無雙,會令昨天明天也閃亮,定是答你從無雙,多麼感激竟然有一雙我倆!

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  76.67%

一星會員

咁師兄總數埋單請問派左幾多??

升級  0.88%

四星級會員

c4defusekit 發表於 2024-5-7 18:59
咁師兄總數埋單請問派左幾多??

呢間係$810家用....一條女做招呼一個揼

個別女做招呼係會收多一百...質素有別所以數貴啲但又物有所值喎

咁即係呢次係$910做一條陀地加一個齋姑揼骨
加埋呢個齋姑我另外揼多兩粒鐘即一set..咁就$590
若問世界誰無雙,會令昨天明天也閃亮,定是答你從無雙,多麼感激竟然有一雙我倆!