winning11

查看: 5408|回復: 5

[金 鑽] 首發:[大S36D報告]【金鑽】大波靚女·888號

升級  19.8%

五星級會員

首發:[大S36D報告]【金鑽】大波靚女·888號
http://sn11.cc/thread-2244895-1-2.html

[888號]*2024 新入行*巨乳專門店重磅新女加盟, 又一紅牌之選!絕對相頭組後生靚女, 風騷迷人, 中等身形, 超級無敵竹筍天然巨乳, 粉紅乳頭, 非常敏感, 一線鮑魚保證緊窄, 反應強烈, 彈手pat pat, 推車首選!絕對可以帶畀你女朋友情人嘅感覺, 回味無窮, 歡迎預約指導。

想試888好耐,可惜一直冇返工,今日見佢上牌,即刻冲上去試下先。

囡囡開門第一眼順眼女人味靚人妻,打招呼後就主動同我除衫,我脚傷未癒所以我同囡囡講我自己冲得喇,囡囡話,我帮你冲啦,唔會整濕你架,然後我單脚踏响洗P櫈,囡囡一邊冲一邊輕柔R我大比又同我撚雀,然後揸上皂液同我前後波D再出去乾身。上床後囡囡首先同我抹乾J J,然後用奶頭輕柔咁掃我龜頭再夾腸,波波軟熟滑溜,乳溝夠深,夾得非常舒服。夾腸過後就是吹簫環節, 囡囡問需要上套吹嗎?我話唔使上套,你直接吹就可以了,囡囡細心檢查完畢就立即吹奏,佢既吹功唔錯,好溫柔咁吹幾下,然後舐下棍頭又再吹幾下,節奏以慢打快,一D都唔急速,然後叫囡囡女上送波比我錫,佢既乳頭非常敏感,錫左二淡已經痕癢難當,於是叫佢瞓低欣賞一下佢隻鲜鮑先,佢話只可欣賞不可品嘗,鮑型肥美鮑唇細細,應該非常緊窄,急不及待馬上上套男上插入。果然不出所料,初入周感極窄,插順後,感覺囡囡非常享受,抽插左一陣囡囡仲主動轉女上,仲叫我屈曲雙脚不停前後搖磨,我的棍頭在洞內不断被嫩肉磨擦,非常舒服,佢继續坐住我不停咁磨,話我攪到佢好舒服,你想點玩就點玩啦!聽完佢呢句說話,令我更加熱血沸騰,我即刻轉返男上powerfuck佢百幾下後完事。

年齡: 目測三中至尾。
樣貌: 8/10長金髮順眼靚女,有小小似水餃小S。
身材: 約5呎3寸高,中等小腩身形,約36D淺色中暈中提,皮膚算白滑。
車牌: 考唔到。
感覺: 過程中囡囡主動轉女上剩騎自動搵位不停搖磨,而且騎得投入,感覺佢好享受同我做愛,令我好有滿足感。
優點: 溫柔細心,有相頭,有身材,肯互動。做愛投入,反應真實。
缺點: 有小腩。
總結: 囡囡順眼靚女態度好,適合喜歡,溫柔大波女友Feel既師兄,返食指數,90%

註:大S36D報告-金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

lin 比吳比任咀任玩先

升級  0.04%

1萬

金卡會員

多謝支持
【 金 鑽 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 金 鑽 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 金 鑽 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】新人報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2781 0291
預約熱線:手機: 9799 8739

升級  19.8%

五星級會員

森骨仔 發表於 2024-4-14 14:58
lin 比吳比任咀任玩先

咁要睇下師兄撻唔撻得着囡囡喇!

升級  83.33%

一星會員

試咗,指壓界黎講算靚女,服務像一仔手法,小肥大波得黎有d腰,我個人感覺唔錯可以返食