winning11

查看: 3882|回復: 5

[三 川] [battlestar報告]【三川】深喉提缸女醫生·加琪

升級  17.78%

二星會員

[battlestar報告]【三川】深喉提缸女醫生·加琪
http://sn11.cc/thread-2244701-1-2.html

哩嗰係遲來的報告,近排比較忙所以冇辦法出,黎架補返。

話月果日早上有時間就想三川出下火,點知想若果幾個都唔得閒,四眼妹就推介加琪,話佢好技術,咁咪試下囉。

入房大概等左5分鐘,加琪入房。先描述一下外觀先,40左右,身材都好Fit, 走肥冇腩,下半身苗條有彈性,相頭順眼,小龍包唔墮,長直髮。為人健談,入房就主動破冰。

之後入去冲凉,佢果招從背後猴子偷桃,前後咁樣掃,再洗埋後邊隻眼,都俾佢洗到扯行晒。之後再前後水磨,好勤力,好舒服,感覺好似做咗大爺咁。 再嚟就係重頭戲,水中簫。佢先係周邊圍攻,袋底棍身完全照顧到,之後再重點出擊棍頭,再嚟就係下下深喉,就係咁樣做咗三個循環,我有啲想投降。即刻叫停佢,佢都係唔放口,再深喉多幾下,我要自己蚊翻出嚟先至冇爆。我跟住就拿拿聲叫佢洗一下我出去干身,真係怕再喺度比個口姦左我。

乾身口上床,我例牌走後走毒,我先叫佢俾我飲下奶先,再哩週喺食西。佢下邊無KY味,純淨水。咁就今次到我發圍啦,佢比我食到鬼渣咁坐係曬救命,下邊由無水食到出曬水,我先至放過佢。跟住到佢報仇,跟住佢好似女醫師咁,先用個口由袋底開始,又係沖涼房一樣,今次仲要加多一招好特別,佢用只手一到施壓係合陰穴同波子底果位,攪到好似大陸抓龍根甘,將我D血液推上條野,同一時間下下深喉,條野再冇逃出過佢個口,全程只有深淺之分。之後我問過人,佢哋話這手法叫提缸,對陽萎好有功效。

咁嘅情況我梗係享受下先,因為佢私下再根部,所以冇咁容易派彩。就係咁,可能有10幾分鐘,我真係忍唔住啦,叫佢上套坐上來。

點知佢一坐上來,周感到同佢年齡完全吻合,都好緊致。佢騎左一陣,下下坐到底,所以我諗住俾佢休息下。我就坐起身攬住佢個背脊,將佢打樁甘上下搖。原來咁樣佢仲死火,直情返咗白眼。之後九仔式,佢終於可以休息一下,因為我唔旭佢自己旭,到左入直路,我叫佢正面男上,我就好無情咁下下蚊出嚟再插到底,面對面我見到佢有翻白眼,真係擔心會出事。所以一想射時候,就加大力度,射左出來。出咗之後佢唔比蚊出來,如是者幾分鐘後,我先至可以奔州大逃走,蚊出來。

如果要搵相頭,後生,大波,就唔喺搵下佢。但如果你想舒緩壓力做大爺,絕對不二之選。

註:battlestar報告-三川/怡春/雲來/浪漫
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

升級  23.08%

四星級會員

謝謝師兄報告

升級  56.67%

一星會員

即係唔係相頭組!?

升級  1.48%

二星會員

謝謝師兄報告

升級  17.78%

二星會員

硬過頭 發表於 2024-4-4 20:07
即係唔係相頭組!?

不是相頭但順眼

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

感謝師兄支持加琪
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666