winning11

查看: 1645|回復: 5

[雲 來] [JimmyGor08]【雲來】豆豆

升級  34.07%

二星會員

[JimmyGor08]【雲來】豆豆
http://sn11.cc/thread-2244497-1-1.html

今晚放工,路經旺角,自知大戰當前,一戰難免。
古語有雲 :欲窮千里目 , 更上一層樓。
雲來最近成了我的選擇!
由於之前到某個場夾硬質件大肚腩比我有d 陰影, 於是我同掌櫃講我一定要瘦底!
掌櫃是個明白事理的人,他懂我的意思,經過一番安慰,今晚來服待我的是 豆豆 !
豆豆是個有趣的小姐,身形比例十分均勻, 甜美既笑容,標準既廣東話,再自動給我車牌,無疑是一種高質素享受。
對!有點似衛蘭!

沖涼水中吹簫 - 好功夫
69體位- 好似同女朋友既感覺
毒龍鑽- 沒有,但不緊要!女朋友唔會做呢d , 正常!

差d 比佢吹爆, 但係估唔到佢同我竟然有默契,幫我上套,來個策騎,車住策騎的時候,她爽時,我都飄。

豆豆太落力啦!我擔心佢累,主動换個男上, 豆豆相當配合,我鋤多幾十吓,出到脚仔都軟埋。
我準備落床,豆豆還給我吹q 事後簫, 真係一山還有一山高,相逢恨晚呀!
淋下身,番上床,豆豆還幫我按左幾吓背脊。
跟住無情既電話響起,我幾L 想加鐘呀 !  
走先啦係咁先喇,下次再玩啦。。。

一定一定要再黎多次!

註:JimmyGor08-雲來/金田
Superadmin

升級  25.42%

三星會員

豆豆有毒,我幾鍾意,好舒服

升級  34.07%

二星會員

下次有機會,再試下先

升級  4.81%

二星會員

ianchow107 發表於 2024-3-31 08:20
豆豆有毒,我幾鍾意,好舒服

師兄,何出此言?報告裡面講明冇毒!難道又係 我有你未必有?!咁吊詭!

VIP五星會員

VIP會員2022VIP會員2024

報告寫佢有車牌,我冇;
報告寫佢冇毒龍,我有;
報告寫佢有事後簫,我都冇...

利申~囡囡我由金豐捧場到佢現在既雲來...服務對我有既一直有,對我冇既一直都係冇。

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008