winning11

查看: 825|回復: 5

[金碧泉] [只愛阿嬌報告]【金碧泉】極品貨必定返食·03號

升級  52%

三星會員

星期日出去揼骨前
逢星期日都聽王貽興少爺占903讀賣Sunday12點至2點
到一點開始跑馬又要聽雷霆881賽馬直擊,唯有兩邊撳嚟撳去
我就梗係唔畀錢做會員聽重溫啦
兩邊新聞時間唔同,一台要就番跑馬,前日又係跑打吡大賽
點知天公太做美,嚟個30度,一兩滴風,熱到PK
電台新聞又講話嚟緊今個夏天會有5-8個熱帶風暴
普遍天氣氣溫係高,咁都見慣不怪啦,地球暖化
前日星期日仲要係18XX年以嚟最高溫三月
不過夜晚我瞓覺都未使開冷氣,風扇都無開
都有啲奇怪,咁我自問都係怪人,人哋無骨癮我就大量骨癮
無骨揼真係慘過乜咁

前日去咗旺角揼骨,地點金碧泉,六七個梳化位
加埋個staff,加埋兩個師兄一個後生啲一個年紀大啲
我就中年啦,齊齊攞住報紙同手機度馬刨馬
呢啲大賽日當然唔可以唔睇
除咗係四歲一生一次,其他賽事都有好多明星馬
大賽日係吸引投注啲,平時都會去揼骨度賭馬睇馬
大賽日就更加要啦,氣氛都好啲又熱鬧啲

咁講番個重點係金碧泉呢條新女3號
同其他師兄所形容差唔多
發覺大家都好識食

人物:金碧泉3號
髮型:中長頭髮,髮尾少少微曲
樣貌:姣姣邪邪哋,眼神好sexy,識放微電,佢個笑容係好正,眼大大又水汪汪,配得上係相頭組
身材:有高度,有長腿,有大波,成個外殼好掂,唔怪得呢期都多bros讚佢

揼揼骨,9成廣東話溝通,揼都難佢唔到
到做招呼,全身rpp,摸勻晒全身,爽爽痕痕麻癢感覺,做body,成個海棉咁舒服擦落嚟,但都唔夠佢演奏咁貼服,真係一如師兄所講咁,伏低趴低跪低踎低舔勻晒我全身,全身都好似俾電擊中咁,唔知大家有無試過針灸,插完針再搭電,係刺中要害痕到入心入肺,呢個時候我就考佢車牌,當然係輕鬆考到啦,玩女上,就正式展開我同呢位3號姑娘嘅第一次合體了

的確係相當好服侍人又正,一定返食之選

升級  96.67%

一星會員

全部幾錢落樓?謝謝

升級  52%

三星會員

asdfgh123 發表於 2024-3-26 13:04
全部幾錢落樓?謝謝

家用七舊三定四
我通常放低七舊半,另外俾兩草locker

升級  52%

三星會員