winning11

查看: 6287|回復: 14

[太 子] [kimberleycm93]【太子】初遇巨乳貓女·Cat

升級  11.11%

二星會員

[kimberleycm93]【太子】初遇巨乳貓女·Cat
http://sn11.cc/thread-2209439-1-1.html

樣貌:4.0/5 (好靚女,目測30尾40頭)
身材:4.5/5 (巨乳,有d肉感)
服務:4.0/5 (認真、用心嘅服務)

聽講太子Cat一雙巨乳稱霸指壓界,百聞不如一見,禮拜三即刻上網睇下有冇返先,心諗禮拜一二Cat都有返,今日應該會返掛。到十一點鐘,list依然冇佢個名,心感不妙,今日專登請假就係為咗一睹乳神嘅風采,如果冇返嘅話就唔知幾時再有機會。到十一點半,好在Cat有返工,即刻book咗 3點鐘。

到咗,入房等,Cat敲門入嚟,樣好靚,有d似前AV女優森嶋香織 (Kaori Morishima),初時睇上半身著得頗密實,著熱褲,驟眼望冇乜特別,當時充滿疑惑。冇幾耐一齊除衫,嘩,原來Cat真係非常胸猛,網上報38F可能唔止,目測應該有40G。少腩,pat同大脾都有肉,160cm左右高,樣靚波大實屬罕見,整體身形觀感很好。入沖涼房,Cat細心侍浴,波擦背,水中簫,我又抽下佢水。

沖完涼抹乾身,我趴上床,Cat一邊用舌頭奶我頸同背脊,一邊用對巨乳推我背同pat,我頭拎向左,望住塊鏡,見住佢咁猴擒又奶又錫特別興奮。拎轉身,我條L已經好硬,Cat繼續進攻,奶我lin,錫肚,一路向下錫,我彷彿俾佢玩弄緊一樣,呼吸開始急促。然後Cat企起床邊烏低身,奶袋,吹簫,簫技好勁。我望向右面鏡,見住佢含吹奶啜,七情上面;左面鏡則係patpat同肉腿。我左手借d倚抽水,摸下Cat頸背腰乃至大脾嫩滑嘅皮膚,揸下對波,捽下大lin頭,呢隻貓女真係任摸唔嬲。即使我條L已經硬晒,長到冇得再長,佢都不斷奶不斷含,表現非常淫蕩,冇叫佢停就真係唔會停,交足功課。

最精彩果part,男上女下,Cat頭拎向左邊,雙手掩住個口,手臂遮住個胸,若隱若現,不時呻吟。望見Cat拎頭掩口時露出右邊側面,我就咀佢塊面,奶佢條頸等敏感部位。我移開佢手臂,奶咗對波、攞對波夾住我頭、啜佢粒大lin頭。醒起有師兄講對住佢唔知點解會搞唔出,要打飛機先出到野,我冇打算咁做,反而抬起Cat對腳,加大力度瘋狂咁抽插,Cat叫得更厲害,我插得更深更狠更快,Feel到妹妹好濕,最後就射咗。

完事後貓女話我頭先玩得太忘形,疑似俾我呢隻貓仔抓到佢大脾,我話忘記咗剪指甲,下次會留意下,同佢say sorry。沖完涼整番支事後煙,我話我都係5點收工,建議你收遲一兩個鐘,等我有機會平日搵到你,佢話考慮下。

家用:460

返食:好多師兄話Cat冇乜服務,隔手唔俾錫波,可能撞正佢心情狀態好,始終我有嘅服務,你地未必會有。一定會返食。

註:kimberleycm93-太子/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川
Superadmin

升級  11.11%

二星會員

補充:標題有誤,Cat係太子,唔係美妙,麻煩admin更正

1萬

18萬

管理員

kimberleycm93 發表於 2022-10-7 20:27
補充:標題有誤,Cat係太子,唔係美妙,麻煩admin更正

唔好意思!應該係我搞到錯咗!而家已經更正了

Thx
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  27.72%

四星級會員

Cat吹嘅時候唔似其他囡咁喺床尾吹,而係企喺床邊吹,令到你雙手可以一路玩佢對大波,搵Cat波不離手是常識,佢一路吹我一路揸真係好正!

升級  11.11%

二星會員

smalljj 發表於 2022-10-8 13:01
Cat吹嘅時候唔似其他囡咁喺床尾吹,而係企喺床邊吹,令到你雙手可以一路玩佢對大波,搵Cat波不離手是常識, ...

琴日又搵Cat嚟,爭d俾對巨乳夾爆,少d定力都唔得

升級  27.72%

四星級會員

kimberleycm93 發表於 2022-10-10 10:36
琴日又搵Cat嚟,爭d俾對巨乳夾爆,少d定力都唔得

Cat對波又大又任玩,真係好正。而且linlin都大,好好啜

升級  11.11%

二星會員

smalljj 發表於 2022-10-10 11:10
Cat對波又大又任玩,真係好正。而且linlin都大,好好啜

一路屌一路望住對奶搖下搖下,再睇住佢怕醜嘅表情,依家諗起都硬

升級  0.37%

二星會員

有冇得車?

升級  11.11%

二星會員

佢冇主動,我亦冇要求。我淨係奶佢塊面同頸

升級  40%

一星會員

隔手唔俾錫波??幾大波都無用,不了

升級  11.11%

二星會員

totoyyk 發表於 2022-10-21 00:12

對住我冇隔手,任揸任錫任奶

升級  27.72%

四星級會員

totoyyk 發表於 2022-10-21 00:12

次次玩佢對波都無格手,任玩任錫

升級  56.67%

一星會員

好想試下

升級  11.11%

二星會員

依家易約咗,可能競爭太大  (純分享)兩星期前禮拜日原本full咗,場方都專登叫貓女開ot留番個位俾我,仲要係主題房值得一讚

升級  11.11%

二星會員

Ahtony 發表於 2022-10-24 15:03
以前都搵個,不過無再返吃

係,最緊要搵個啱feel嘅小姐