winning11

查看: 6667|回復: 3

[雲 來] 首發:[Kam1971報告]【雲來】斯文住家菜·Ada (有圖)

VIP五星會員

VIP會員2023

雲來 Ada (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[Kam1971報告]【雲來】斯文住家菜·Ada (有圖)
http://sn11.cc/thread-2207268-1-1.html
註:Ada 通常返 15:00-01:00 / 155cm

有圖有真相

尋晚食完飯鳩慶慶,想搵條囡囡吊吓,見到之前想試雲來嘅Ada,成功預約,上到去喺房等咗陣Ada就入到嚟。

樣貌:順眼,長髮斯文少婦住家菜型,冇撈味
年齡:估計三十中至四十左右
身材:估計大概155cm,少少腩,但絕對係走見,估計大概33B吸手真波,中暈啡Lin,皮膚白滑,雖然唔高,但腿形唔幾靚,係pat pat唔夠豐滿稍為差d。
過程:囡囡主動微笑打招呼,各自解甲,見到Ada白白嘅皮膚,襯托黑色透視短裙,再望住囡囡背影逐件逐件除低,唔知點解突然有d好親切嘅感覺。跟手同囡囡入沖涼房,沖繩手勢都幾溫柔,做咗陣body,對波波兩粒Lin頭都磨得幾舒服,感覺到充咗血有彈力,磨咗陣就跪低幫我做咗陣水簫,之後乾身上床,先開始做背,頸、手臂、背脊、大腿、埋pat pat但」,但就冇毒龍服務,不過唔緊要,小弟唔太好獨龍,反而囡囡咁樣點到即止,即刻增加咗住家菜Feel,做完背叫我轉身,騎上我身,先輕輕頸,再我兩邊Lin頭,喺天花鏡欣賞吓囡Ada白淨嘅身形,兩隻手就捏著囡囡兩邊pat pat,到咁上下,就開始攻擊小弟支硬棍,用手捧住棍棍身輕,到棍頭部份就用條脷去奶,喺棍頭同棍身來來回回,反反覆覆咁同奶,我就望住囡囡閉上雙眼投入服務我嘅表情,精神肉體都越嚟越火,突然囡囡停落嚟,慢慢由口吐少少口水落棍頭,再用手輕輕打圈chok小弟支硬晒嘅鐵棍,小咀就我兩邊大脾隙,感覺好麻癢,chok咗一陣,見囡囡向我發出攻擊,我就開始反撲,一隻手揸住佢對軟熟又有彈性嘅波波,手指隙就夾住兩粒Lin頭輕搓,另一隻手就申出去摸西,囡囡隻鮑魚俾我隻神之手捽得兩捽,摩到標晒愛液,仲發出少少水聲,呢個時候囡囡都不甘示弱,轉用小咀慢吞鐵棍,睇住佢慢慢將我支火棒含晒入口,令我有少少嗰種攪咗個少婦嘅滿足感,吹到咁上下,再幫我上套,主動女上騎我先,為咗激發囡囡嘅狂野,小弟都配合地向上迎頂,囡囡都不再斯文,開始發出呻吟叫聲,見囡囡進入狀態,就轉男上,再插入前,揸多幾吓波波,含奶啜兩粒Lin頭,再摸吓濕晒嘅西窿,再摸到囡囡興奮度進一步上升,我都忍唔住再插入,M腳、掛鼓一輪,再提起一邊腿,一隻手揸住一邊pat pat打圈轉入,另一隻手就揸住波波,囡囡呻吟住話好舒服,感覺到小妹妹越標越多淫水,最後我都忍爆精完場,囡囡用小妹妹夾多我兩吓先慢慢抽出,跟手清潔入沖涼房,出嚟仲有少少時間剩,傾咗陣先出房走人。

總結:Ada技術同服務唔算特別超班,但有佢自己嗰種斯文少婦感覺,做起嚟都幾有Feel,唔係必食嗰類,因為都幾靠個人感覺嘅一類囡囡,但可以一試,冇考車牌,冇問69,多謝收睇報告。

註:Kam1971報告-雲來/鳳城/三川/京華/多港/金帝/春秋
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

多謝哥哥的精彩報告,多謝支持!!!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

客戶代理會員

多謝
Kam哥哥,ada的斯文少婦報告
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008