winning11

查看: 5396|回復: 4

[雲 來] 首發:[038886報告]【雲來】標緻電眼美女·大S

升級  25.19%

二星會員

首發:[038886報告]【雲來】標緻電眼美女·大S
http://sn11.cc/thread-2206313-1-2.html

今日收到小琪通知又有新囡返工,當然要第一時間去支持下,仲話留返個頭鍾比我,真係感激不盡,咁大個仔都未試過食頭鍾,即刻拿拿聲趕去試菜先。

過程:入到房等左陣,小琪親自帶大S 入房,叫我慢慢試下,比d 意見,我一見到大S,個樣真係靚,白白淨,樣貌標緻,仲要有一雙電眼,好有女人味,真係見到都精神晒。
除衫睇埋個身形,均勻好睇,有腰冇乜肥,B Cup 夠挺,胸型夠靚,個個屁股又翹又好肉,真係S 身形,仲要白雪雪,忍唔住沖涼前要抽下水先。
話晒頭鐘,都係斯文D,唔好咁猴擒,沖完涼先慢慢玩
沖涼期間,大家有講有笑,原來大S啱啱先係大陸返嚟新入行,真係夠晒新鮮。
囡囡雖然係新做,但過水仔細,錫兩點,水中簫都做齊,仲識一路做一路用隻電眼電你,技術正常合格,未算好勁,但有個靚女一邊錫你,一邊電你,戈種感覺真係好正,值回票價。
乾水上床,我瞓低,大S自動波做挑逗,夠主動,抵讚
望到佢隻電眼加埋挑逗真係特別快有感覺,錫完兩點吹簫後,我叫大S 瞓低,到我挑逗下佢先,慢慢渣下波仔,錫下乳頭,大S 已經開始輕聲呻吟,個身不自覺地扭動,順勢錫落去,正想品鮑嘅時候,大S 話佢妹妹好敏感,摸同錫都唔得,因為會頂唔順敏感搞到停工。
(依樣野要尊重囡囡,人人體質唔同,要體諒下)
既然係咁,咁就叫佢吹多陣,跟住上袋入正題。
可以大S真係好耐冇做愛,雖然做足前戲已經見到隻鮑魚夠濕靚令令,但插入嘅時候,見到佢好大反應。
佢話唔好介意,因為太耐冇做,特別敏感。
於是我慢慢進出,循序漸進,慢慢大S 已經全身放鬆全情投入,閉眼享受。
見到大S開始入局,我慢慢加快速度力道抽插,佢個身亦開始傾前拱腰盡情享受,仲用條美腿夾住條腰,隻手就捉住我屁股入深d,最後不停抽插之下一齊高潮。最後完事考到一下碰碰車。

總結:今日試到咁靚嘅新人,仲要係頭鍾,真係大滿足,衷心多謝小琪安排。
技術服務正常合格,未算一流,有進步空間
但可以食到靚樣靚身形,做愛又投入,絕對值得推介,相信好快會變紅牌!

外表:4.5/5 3頭至中 樣貌指壓計算係上級,白淨標緻極重女人味,加埋一對電眼,隨時電暈
身材:4.0/5 B CUP 冇加工,純天然,堅挺細lin,屁股夠翹有肉,S靚身形,白白淨加靚腳
服務:3.5/5 基本功算合格,技術服務尚有進步空間毒龍肯定冇,有心做,夠投入,只要你溫柔d 慢慢帶佢入局,可以睇到佢享受做愛嘅一面
車牌:自考(碰碰車)

註:038886報告-雲來/金田/鳳城
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

多謝哥哥
大S頭鐘報告
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

客戶代理會員

多謝哥哥的精彩報告!多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  76.67%

一星會員

睇咗師兄報告。立刻去試一下點知同師兄講嘅天差地別。最主要黑面。服務過程係咁二走下過場。成個人都冇曬心機。可能係我唔靚仔所以係噉樣嘅服務。希望睇到師兄會有好服務啦

升級  50%

一星會員

唔知係唔係以前鳳城嘅大S呢?