winning11

查看: 10015|回復: 11

[雲 來] [veal023報告]【雲來】100%女友feel·小S

升級  10.74%

二星會員

[veal023報告]【雲來】100%女友feel·小S
http://sn11.cc/thread-2199294-1-1.html

總分:9.0/10
相頭:7.7/10
身材:8.8/10
服務:7.2/10

過程:小S一打開門笑容非常甜美,齊陰長頭髮,年紀是比較年輕。入門寒暄左一陣,就突然好似女友般撲上嚟抱,抱住小S傾左一陣,囡囡性格很溫柔和有耐性,態度100分。
解甲後身形完全是我杯茶!蜜桃臀和手感極佳有彈性的真B波!好想再渣!皮膚算滑溜
沖涼有波推水簫,但技術都比較生疏,上到床後好似同女朋友打打鬧鬧般互相調戲一下對方,囡囡話唔識指壓的做背之類的服務,不過都玩遊戲甘幫我錫下背脊同吹下耳仔,玩到差唔多就女上轉男人完成任務!
完事後小S留低我又傾了一大輪,説她是因為雲來嘅經理同老闆都對她百般遷就,對她好好才確定留到21號,之後就回夜總會了,可以說是係呢個特別情況下才有的期間限定!囡囡之後又傾了一大堆關於她在夜總會的事
沒有69毒龍等等,考到中車牌

家用:480

感受:小S整個氣質都唔似指壓裡面流程化和快完事的氣氛完全不同,距好有耐性和慢慢嚟,到指壓場對她而言算是遊戲一般,女友feel滿分,和距交談也很舒服,整體上感覺和鳳城的Money 類似,不過小S更精靈和可愛

總結:玩服務的ching可以止步了,但小S絕對能給你精神上的愉快

註:veal023報告-雲來/翡翠/鳳城/三川/京華/多港/金帝/金豐/春秋
Superadmin

升級  0.03%

1萬

金卡會員

多謝ching支持小S
支持雲來。
雲來嘅目標就是希望吸納
指壓以外的年青靚女
小S服務未必強勁,
但比到客人清新的感覺,
希望以後陸續有似小S類型
的囡囡加盟,給客人傳統指壓場外
多1種選擇
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  1%

三星會員

如果多利來等不算是夜總會,
尖東富城……等d女有可能去做指壓嗎?
你係老細還會去捧場咩?_

升級  60%

一星會員

辛苦師兄了,又出報告又出精

升級  10.74%

二星會員

wongsam71 發表於 2022-5-7 18:03
辛苦師兄了,又出報告又出精

賢者模式打報告辛苦d,出精係享受

升級  33.33%

一星會員

同money類似嘅話幾吸引

升級  0.03%

1萬

金卡會員

elsa168 發表於 2022-5-7 11:04
如果多利來等不算是夜總會,
尖東富城……等d女有可能去做指壓嗎?
你係老細還會去捧場咩?_ ...

多謝ching意見
我地招囡冇特定那種埸所
目標係年青貌美

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  0.03%

1萬

金卡會員

denden724 發表於 2022-5-7 21:08
同money類似嘅話幾吸引

可以打公司電話
26613385預約睇吓
睇啱先做,不合眼緣可以唔做的

客戶代理會員

各位哥哥晚上好!

雲來收到大家的意見,重新出發,
由今日起,小琪和小荃負責接手發表囡囡名單,回覆大家提問,預約等,
以後大家多多溝通。

我是小荃,香港人,00後,青春,活潑,朋友都說我適合做公關工作。
我經驗不足,現在接手改善公司形象的重擔,難免心中忐忑,
請各位哥哥多多指導。

我的電話 : 91835744
11台的帳戶 : 小荃

大家記住啊,以後多多溝通。
希望很快就收到你們的訊息。

升級  24.44%

二星會員

Thanks for such nice report.

升級  70%

一星會員

Thanks yo for supporting

升級  33.33%

一星會員

大愛小S