winning11

查看: 6534|回復: 5

[豉油痕報告] CP/聚美 + 羅湖村/元宵節單身之旅

升級  9.63%

二星會員

23號晚飯後,獨自北上,約9:30羅湖過關後,先去買了尾班D7168 22:40開出的和諧號,之後行去7~11買了2盒杜xx套套,再反回侯車室打電話俾經理訂房過夜&叫車在火車站侯接!
到了聚美已過11點半PM,經理安排選囡,但同時間還有好幾個師兄在等,大家坐住各自玩手機約近1小時,才有囡囡下鐘出來,我等到第3個囡囡#260出來,經理說她聽話好玩,就選了她,安排入房已12點幾,(此房不知為何,有不少小小強,我眼見被我打死的都有3隻 )

囡囡廣西人,樣子普通,19歲,約160高,33c 淺色linlin , gap唔鬆算ok,服務可以算聽話,可惜不可車!

入房囡囡先幫我點了飲品,然後互相各自除衫,囡囡先在床上環保吹奏十多分鐘,再帶上杜xx冰涼套套,囡囡話剛下鐘累,只好男上女下,又十多分鐘finished元宵節的第1Q!
休息一陣就入浴室洗白白&水床服務,囡囡雖然累,但基本嘢做足!
之後反上床休息,互相摸摸揸,玩手機,係囡囡爬著玩手機時,用帶了套的按摩棒攪囡囡耳,頸,背.....之後囡囡一個反身,我一邊啜奶奶,一邊用按摩棒玩她妹妹到出哂水打哂冷震,再叫囡囡幫我帶上熱感套套男上,女上,掛鼓,再男上,可能出了之前1Q,加上囡囡已玩High哂,插咗成廿幾三十分鐘先出第2Q!
之後大家在床上休息成十分鐘先沖涼俾家用 人仔630!
之後大覺睡到早上10點幾起身,梳洗沖涼走人!

在cp我街道上遊走,看看靚女,行到cp步行街的果美餐廳,入去食咗個飯,再行去東莞站坐D7005班次的和諧號反深圳!

反到深圳見時間尚早,走去LAW WO EST搵相熟G婆安排囡囡~小5!
小5是湖南囡囡,20才,約158高,32C,淺啡lin,可輕車!
入房各自脫光一起洗白白,然後上凜環保吹咗5~6分鐘,再同囡囡玩咗一陣按摩棒,玩到囡囡出水,
囡囡選了熱感套套,囡囡幫我帶上套套後先女上,推車,再男上,約插囡囡廿多分鐘,完成元宵節的第3Q!
之後俾家用 人仔120!
然後過關反HK,完成元宵節單身之旅!

升級  14.52%

四星級會員

我都要電話

升級  24.75%

三星會員

身体健康啊~

升級  69.25%

三星會員

咁好精力!!

升級  16.67%

一星會員

好耐之前都去過兩次