chanderek 發表於 2024-5-1 19:56

[chanderek報告]【鳳城】白裏透紅湯碗波·揚子

【鳳城】白裏透紅湯碗波·揚子
http://sn11.cc/thread-2245893-1-2.html

其實係亂點鴛鴦,專登唔揀秒full 紅牌,因為以前試過一次唔係我杯茶,今次預約揚子試下,放工去原來囡囡通常收7點,唔係預約左應該收工唔接,個子標準高度染紅髮,年齡大約三十尾四十頭,天生皮膚幾白,除衫後完全係我至愛,非常白滑即刻抱抱,波形圓圓C左右粉的,我仲話佢keep到葫蘆身形,我檢查佢手手腳腳,非常乾淨保養好好手指腳指都靚,邊車邊入去沖水,有前後BM,快快出去玩,由佢發揮有乜玩,錫背獨龍狗仔簫都有齊,好衛生漱口先做下一part,當然中車都有要漱口後,轉前面咁靚身形攬個夠先砌,簫技好舒服差點望住靚女比佢爆左,忍住我就爬落去食波波再滑落去靚肚仔再落去食妹妹,佢天生皮膚粉白,妹妹亦一樣天生幾靚少毛,舔過夠再上套坐落黎磨,最後男上狂衝爆晒完事,剛好響鐘沖涼後先離開,滿意但要放工即刻上去先食到尾位,幸運抽中左個幾啱Feel的囡囡,會找機會返食。

註:chanderek報告-鳳城/三川/怡春/多港/來閣/金帝/春秋/美妙/雲來/金田/翡翠
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

superadmin 發表於 2024-5-1 23:48

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html

荃荃 發表於 2024-5-2 13:29

多謝哥哥嘅支持同報告

Uncle19 發表於 2024-5-2 17:43

師兄囡囡有幾高?

把身一横 發表於 2024-5-2 17:46

160之下!

Wayneyip 發表於 2024-5-2 17:56

Pink lin

Bbjohn 發表於 2024-5-2 21:30

我的返食對手

Yuki 發表於 2024-5-3 15:37

多謝哥哥的報告!

gono193 發表於 2024-5-5 15:30

C兄話Pink lin 好吸引

tomtom66 發表於 2024-5-17 07:16

搵日去試下
頁: [1]
查看完整版本: [chanderek報告]【鳳城】白裏透紅湯碗波·揚子