2Qman 發表於 2024-4-25 12:19

[2Qman報告]【春秋】3P組合·車厘子+珊珊

春秋 珊珊 (winning11圖片 嚴禁轉載)

【春秋】3P組合·車厘子+珊珊
http://sn11.cc/thread-2245628-1-1.html
註:珊珊 通常返 21:00-06:00 / 160cm

有圖有真相:)

本來淨係諗住約車厘子一個玩,經佢推介下叫埋珊珊玩3P,珊珊仲有5分鐘先出閘,咁我就同車厘子兩個沖涼先,橫掂個沖涼房都未必夠容納三個人。

車厘子沖涼嘅時候就不斷同我車,車完就同我水中簫,出返去我哋兩條肉蟲上床又車過,呢個時候珊珊就敲門入房,佢見到我哋兩個就話我哋唔等佢,佢就即刻自動波除清光跳上床,追住我碌簫嚟吹,我就繼續一邊車住車厘子一邊指插佢,之後我提議佢哋一齊幫我吹,佢哋一個奶棍身、一個含棍頭;轉頭一個吹簫、一個奶袋袋,我瞓喺床望住天花板塊鏡,見到兩條女喺我身邊,咁落力去幫我吹簫個畫面何其美麗,最後珊珊繼續吹,我就叫車厘子坐喺我面上俾我奶佢鮑鮑,奶住佢咁射晒入另一條女個口中,個感覺係幾得意嘅!

今次到珊珊幫我一齊沖涼,見我枝棍仔未軟過又幫我吹過,快快脆脆出去上床又玩過,車厘子已經瞓低擘大雙腳要我上套,男上女下車住先屌佢,珊珊就係浴室浸咗杯熱水,喺我後邊淋住我C眼,之後仲捐個頭喺我後邊同我做毒龍鑽,一邊屌緊一邊俾人鑽,真係第一次咁玩。

最後換套叫珊珊狗仔式俾我後入,車厘子就繼續邊車邊奶我雙lin咁完成第二Q,以為咁就完美結束,點知佢哋兩個仲要一齊提供事後簫服務,所以玩3P搵着兩個夾嘅囡囡係好重要!

註:2Qman報告-春秋/金田/多港
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

superadmin 發表於 2024-4-25 16:40

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html

小小超人 發表於 2024-4-25 17:24

睇完都硬晒:lol

chutaigor88 發表於 2024-4-25 20:10

睇都過癮

Diubouli 發表於 2024-4-25 21:17

師兄真係識玩

從來麻煩自找 發表於 2024-4-27 23:28

痴女二人組?

2Qman 發表於 2024-4-28 22:45

從來麻煩自找 發表於 2024-4-27 23:28
痴女二人組?

唔算痴女,不過佢哋係幾夾,車仔仲叫我下次試吓佢拍依依喎!

ThaiBar 發表於 2024-5-2 23:31

車厘子會有車牌?師兄係熟客?

郭英祺 發表於 2024-5-3 18:33

太刺激

ay_san 發表於 2024-5-4 09:06

3p真心要2位囡囡夾先好玩,謝謝報告

gono193 發表於 2024-5-5 15:31

有冇行 樓梯腳軟;P

9hard 發表於 2024-5-6 03:16

一路屌又點做到一路鑽? 真係請教吓.

2Qman 發表於 2024-5-6 22:23

9hard 發表於 2024-5-6 03:16
一路屌又點做到一路鑽? 真係請教吓.

用男上女下屌緊一個,另一個喺我後面鑽我,當然唔可以快速抽插,係一下一下咁慢慢插

浪漫公子 發表於 2024-5-6 23:43

珊珊車底簫,車車做毒龍,都好舒服嫁

gono193 發表於 2024-5-7 06:20

先叫珊珊騎我 車厘响頭比我吃鮑,佢隻鮑多汁,跟住再叫佢狗仔 睇住佢個靚股 狂插爆佢 出咗叫車厘事後簫幫我食乾淨除兔淨返啲子孫 車厘 專長 做完再整到我頭頭酸一酸;P

a113389486 發表於 2024-5-7 23:33

師兄好波 又食好野

中年人 發表於 2024-5-8 13:41

好刺激,,有機會要試試
頁: [1]
查看完整版本: [2Qman報告]【春秋】3P組合·車厘子+珊珊