firststage 發表於 2024-4-23 21:05

[firststage報告]【金帝苑】性愛過山車·May

【金帝苑】性愛過山車·May
http://sn11.cc/thread-2245561-1-2.html

呢個係目標之一當然一早約好,準時到達入大房,相貌一啲都唔差,身材十分窈窕,165應該有,全走肥,吸手波,開始時就有少少cool感,不過佢都主動攬我之後,原來是熱情的囡囡,幫我除衫之一起玩水,侍浴過程:未過水條脷不停奶我lin,奶到欲罷不能,bm都夠晒投入了,前後磨兼隻手又不停摸下細佬,我用硬J磨番佢pat回禮,水簫完上到床,例牌上下溫柔咁錫到細佬,吹簫技術都是可以,吹都ok冇齒感,含上含奶到足,落力含L,奶到咁上下示意帶套,做愛由含羞答答到,瘋狂叫床聲,就好似坐過山車一樣,扑到last已好Q投入,叫床聲由小漸變大,男上完全控制形勢,X到佢忘我狀態一樣,最正真係臨尾要出野嗰陣時好肉緊咁樣攬實我,成功出貨,細心清潔之後就幫我揼下骨,都幾舒服嘅,夠鐘買單走人。

註:firststage報告-金帝
Superadmin

superadmin 發表於 2024-4-24 02:11

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html

winwingo 發表於 2024-4-24 12:16

咩年紀?40頭?40尾?

gono193 發表於 2024-4-24 19:06

幾好咁喎

把身一横 發表於 2024-4-25 15:35

winwingo 發表於 2024-4-24 12:16
咩年紀?40頭?40尾?

如果沒记錯,牙肉大牙齿細的她是3尾,在金帝算後生!

lingho 發表於 2024-5-2 20:41

謝謝分享。下次要試下。

lingho 發表於 2024-5-14 22:26

馬一定要試

biden 發表於 2024-5-16 07:38

把身一横 發表於 2024-4-25 15:35
如果沒记錯,牙肉大牙齿細的她是3尾,在金帝算後生!

牙肉大牙齿細

是什麼意思?

把身一横 發表於 2024-5-16 10:41

biden 發表於 2024-5-16 07:38
牙肉大牙齿細

是什麼意思?

周海媚认识嗎?此部分同一面相!
頁: [1]
查看完整版本: [firststage報告]【金帝苑】性愛過山車·May