ministrat 發表於 2024-4-8 22:29

[ministrat報告] 觀塘·金僑-May

樣貌:3/5 (精緻,年紀40左右)
身材:3/5 (細細粒,走肥)
服務:4/5 (P1, P2, P3)

入閘見到真人和相片差唔多,見返工返到攰攰地就試下殘廢餐。傾好價錢去馬,自己沖涼,囡囡幫我抹身,幾細心,之後就扒上床按摩,囡囡會問我邊度攰,間中傾兩句,唔算多口水,按左差不多30分鐘,之後開始手多多,囡囡落油用手在我的敏感地帶遊走,有意無意之間套弄細佬,又係耳邊低聲呻吟,之後轉身再請食波餅,此時囡囡已脫光,只剩下T back, 我都唔執輸手多多,摸下摸下,摸到洞穴口有水,於是我就問囡囡可否做p3? 佢點頭示意ok, 之後就上套大戰,始終囡囡唔係主力做p3,佢既叫床聲好含蓄,感覺到佢似真係享受緊,我錫佢全身,慢慢用脷從上到下遊走,遊到囡囡既濕洞口,見到佢咁享受,我就輕輕一奶,囡囡叫了出來,洞口越來越濕,奶到佢頂唔順,我就係鍾意佢咁嘅反應,夠真實,好有滿足感,之後就玩左幾個post, 女上,狗仔,最後男上完事。

把身一横 發表於 2024-4-8 22:55

“始終囡囡唔係主力做p3,佢既叫床聲好含蓄,感覺到佢似真係享受緊,我錫佢全身,慢慢用脷從上到下遊走,遊到囡囡既濕洞口,見到佢咁享受,我就輕輕一奶,囡囡叫了出來,洞口越來越濕,奶到佢頂唔順,我就係鍾意佢咁嘅反應,夠真實,好有滿足感,之後就玩左幾個post, 女上,狗仔,最後男上完事。”

C兄冇講錯,叫聲含蓄才是真反應,奶到G點囡囡才叫出來,我也是喜歡碰上这樣的還未滑牙的技師!

ministrat 發表於 2024-4-8 23:46

係呀,p3 真係撞手神,

ministrat 發表於 2024-4-8 23:47

試過有啲囡囡交功課咁,就唔係咁好玩

ivydaycandy 發表於 2024-4-9 10:47

有時真係會比囡囡扼到,以為佢少做p3,原來打真軍都唔少!

ministrat 發表於 2024-4-9 13:35

環入係刺激,但唔敢試

ivydaycandy 發表於 2024-4-9 14:25

ministrat 發表於 2024-4-9 13:35
環入係刺激,但唔敢試

次次都提自己,唔敢唔敢,但都試咗幾次!

把身一横 發表於 2024-4-9 20:04

IvydayCandy 發表於 2024-4-9 14:25
次次都提自己,唔敢唔敢,但都試咗幾次!

樓上骨全是自己主動入闸的,好難把持得住,如果不收附加費,心唸超值,C兄對不對?;P

ivydaycandy 發表於 2024-4-9 21:15

把身一横 發表於 2024-4-9 20:04
樓上骨全是自己主動入闸的,好難把持得住,如果不收附加費,心唸超值,C兄對不對? ...

對!我自控能力比較低!

dicktsui2016 發表於 2024-4-10 14:52

依家觀塘金橋咩環境,之前試過去三樓搵茵茵,唔知仲有冇做

FUCKASS 發表於 2024-4-11 00:22

ministrat 發表於 2024-4-8 23:46
係呀,p3 真係撞手神,

師兄最後幾錢落樓呢?

madetyson 發表於 2024-4-11 21:09

https://hk.zh141.com/zh/A64344-%E8%A7%80%E5%A1%98-%E6%A8%93%E4%B8%8A%E9%AA%A8-May%E2%AD%90%EF%B8%8F%E7%B6%93%E7%B5%A1%E6%8E%A8%E6%8B%BF.html?ref=Search

呢個?

ministrat 發表於 2024-4-18 12:51

FUCKASS 發表於 2024-4-11 00:22
師兄最後幾錢落樓呢?

8魚

David7 發表於 2024-4-22 17:07

正啊

biden 發表於 2024-4-27 06:43

師兄有P3 , 唔係人人有,人夾人 :lol
頁: [1]
查看完整版本: [ministrat報告] 觀塘·金僑-May