pinkst88 發表於 2024-3-29 17:39

[pinkst88報告]【春秋】假日戰·LaLa (新人帖)

【春秋】假日戰·LaLa (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2244436-1-1.html

出到太子區, 上網見春秋LaLa有返, 打去問, 罕有即有時間,
等左5分鐘左右, LaLa入閘, 各自解甲, 大波, 波型OK, 波底有D硬但整體軟彈, PINK 色
沖涼好溫柔, 水簫時間到啦, 好好好溫柔, 仲好深, 頂喉嚨, 唔求奇
出去乾身, LaLa 主動叫做後面, BODY 好正, 之後好溫柔拍拍我,
話做狗仔簫, 摩打利加手做毒龍, 狗簫, 之後轉身, 做前面, 佢開動演奏大技,
手R荔技, 利加口並用, 唔係快簫, 有節奏有淺有深, 完全無齒感, 可以話舒服過打真軍
吹左好耐, LaLa 上袋女上, 好窄有水, 一路玩波大車就交左貨比佢

註:pinkst88報告-春秋/浪漫
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

superadmin 發表於 2024-3-29 18:17

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html

chan123 發表於 2024-3-29 21:21

相頭如何 想約兩粒鐘

pinkst88 發表於 2024-3-30 04:13

相頭如何 想約兩粒鐘

我覺得ok, 有D異國風味

gono193 發表於 2024-3-30 06:37

相頭如何 想約兩粒鐘

似大碼翠如bb 對波冇得頂 簫功一流 如果我初初出來玩一定畀佢吹爆 69超正 奶到佢向前缩 見我成口鮑汁都要搵紙巾幫我抹咀;P

pinkst88 發表於 2024-3-30 14:59

gono193 發表於 2024-3-30 06:37
似大碼翠如bb 對波冇得頂 簫功一流 如果我初初出來玩一定畀佢吹爆 69超正 奶到佢向前缩 見我成口鮑汁都要 ...

佢反應真係好正, 諗起都興奮

kfung 發表於 2024-3-31 09:08

Thanks for report

ThaiBar 發表於 2024-3-31 18:31

相頭如何 想約兩粒鐘

LaLa 好似係唔接兩粒鐘

浪漫公子 發表於 2024-3-31 20:45

如果佢接埋兩粒以上,咁啲生客就唔使試了,就好似佢舊場繼承左佢位置果個囡囡咁樣

chan123 發表於 2024-3-31 20:55

我都覺 如果佢接兩粒鐘 做少好多生意

浪漫公子 發表於 2024-4-1 00:21

亦少左好多人受惠

趙完鬆 發表於 2024-4-1 05:26

chan123 發表於 2024-3-31 20:55
我都覺 如果佢接兩粒鐘 做少好多生意

囡囡接兩粒鐘客...跟佢做少好多生意兩者有什麼關聯?

biden 發表於 2024-4-1 09:04

如果LaLa 有快簫,會更爽 :lol

wong1958 發表於 2024-4-1 14:53

試過好多次。整體不錯。如果你識玩的話,會更加好玩。靈魂與肉體合一。好似升上雲天 無我境界!

chilly 發表於 2024-4-1 17:00

安兒冇返,LaLa更加full

浪漫公子 發表於 2024-4-1 17:28

chilly 發表於 2024-4-1 17:00
安兒冇返,LaLa更加full

有關係既咩

浪漫公子 發表於 2024-4-1 17:34

試過好多次。整體不錯。如果你識玩的話,會更加好玩。靈魂與肉體合一。好似升上雲天 無我境界! ...

原來可以肉體合一,唔怪得咁full啦…

浪漫公子 發表於 2024-4-1 17:34

試過好多次。整體不錯。如果你識玩的話,會更加好玩。靈魂與肉體合一。好似升上雲天 無我境界! ...

原來可以肉體合一,唔怪得咁full啦…

gono193 發表於 2024-4-2 06:36

明白即巴黎鐵塔反轉再反轉 有時間搵佢練下:lol

wong1958 發表於 2024-4-2 15:20

幻想力豐富。師兄們!
頁: [1]
查看完整版本: [pinkst88報告]【春秋】假日戰·LaLa (新人帖)