黃斗羅 發表於 2024-2-19 17:42

[黃斗羅報告]【三川】活潑女友·小寶 (新人帖)

[黃斗羅報告]【三川】活潑女友·小寶 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2242683-1-2.html

官方介紹:小寶~初入行.身形均稱.清純溫柔.顏值高.指壓場罕有的超值靚女.一試難忘.歡迎光臨預約指導。

今次出報告算是很特別,因為我中午剛同小寶做完,現在就寫賽後感。

其實介紹漏了最重要的優點:由入房一刻,直至完畢,笑過不停。真的活潑開朗,完全女友Feel 。

小寶入來,就抱抱小車,像拍拖見面一樣。眼大大,笑容可愛,三十頭左右,對波波又大,腰細,打下patpat,很有手感。招呼完我除衫,她才脫,感覺很被尊重。

之後沖涼,水簫,波波按摩,互巢,小弟弟扯旗至敬。

上床,啜背加呻吟,正。轉正面,又車又啜lin, 仲要望住我嚟吹的眼神,真係好似女朋友咁。叫佢69,嘩,把妹妹放正我咀部,set 好位比我食鮑,她超敏感,high 到差啲唔肯放小弟弟離口。

之後女上,她話high 左,冇力。咁我就發揮男子漠漢本色,節奏由我控制,變招再變招,她已任我自由行,除左後眼。出完仍不比抽出,很滿足。

我上指仔,當做運動。但今次事後覺得心情很愉快。絕對返食。

註:黃斗羅報告-三川/太子/怡春
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

superadmin 發表於 2024-2-20 01:13

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html

把身一横 發表於 2024-2-20 02:39

自由行,我超勁鍾意!:$

b-chow1 發表於 2024-2-20 15:09

Very good report, thanks!

Kelvinking 發表於 2024-2-20 23:57

身材如何 師兄

黃斗羅 發表於 2024-2-21 09:01

大波,可夾腸仔,有腰有蘿,少少紋身

三川 發表於 2024-2-21 10:43

非常感謝您的支持和報告!

浩然正氣 發表於 2024-2-21 23:42

黃斗羅 發表於 2024-2-21 09:01
大波,可夾腸仔,有腰有蘿,少少紋身

小寶對波可以夾腸仔?Ching有啲誤導了!:lol

小小超人 發表於 2024-2-25 10:22

有D師兄話A波,有D話大波,邊個真呀?

浪漫公子 發表於 2024-2-26 19:41

汽球黎ga?時大時細咁既

Wilson151640 發表於 2024-2-26 23:22

睇到心郁郁,好想去試下。

蛭魔妖一 發表於 2024-2-27 21:35

blueq 發表於 2024-2-27 18:47
人夾人,唔算差,只不過做咗10分鐘未出感覺有少少黑面,整體計還可一試。 ...

認同師兄所說

cklam2012 發表於 2024-2-28 04:23

Very good report

cwj1234 發表於 2024-2-28 06:48

有D荷包旦波仔都幇你夾肠,但同D/Ecup個Feel就差好远,不過小寶今次見佢對波係比半年前大咗D(唔識分cup數我感覺俾盡B),始终人夾人我做過幾次都好好,不過佢係有D性格,嘻嘻

Mrkit 發表於 2024-3-13 21:08

好似幾正

koojason 發表於 2024-3-15 21:38

blueq 發表於 2024-2-27 18:47
人夾人,唔算差,只不過做咗10分鐘未出感覺有少少黑面,整體計還可一試。 ...

黑面我就怕怕

LL668668 發表於 2024-4-8 11:33

有無2q?
頁: [1]
查看完整版本: [黃斗羅報告]【三川】活潑女友·小寶 (新人帖)