真中bb 發表於 2024-2-9 08:09

[真中bb報告] 深水埗·髮郎4p體驗

年28,收工行過楓樹街想找一個舊相好coco按下,打個飛機,去到佢舖頭原來返了鄉下,即沒心機米行下其他舖,行了附近好多肥婆,又老有個叫好啲又串,再行到大排檔附近腳累了,有個順眼問價$300,入去按下當時三條女响到揀了一個,沖個涼便按,佢也有同另外二個大聲傾下計,傾了一陣另外二條女入埋房問,佢哋話沒生意不如三個一起同我按,800是但啦因為我同本身那個己全裸,個細佬已經硬咗!結果三條女一起玩,本身那個同我含緊,另外一個同我接吻,另一個玩袋底,我兩隻手也不得閒玩西中,估不到幾多水,第一次玩响髮朗環保吹,又吹得幾舒服,玩咗一陣佢二個同我吹,我就比另一個叫我瀬西,沒味又瀬下佢話好high,另外二個亦吹得我好舒服,吹到想發射時,比我瀬西那個叫開咗另外二個,佢自己突然坐咗落我細佬度,我話沒帶套,另外二個人即刻一個唔比我講野,接吻中,一個錫lin,就甘搖下我快發射,佢起身三隻手同時按住我細佬打出來,射完我也抖下,沖完涼比$仲話下次再來玩,

jennys 發表於 2024-2-9 09:11

指壓場雙飛才$780蚊 ??

dogdogchi 發表於 2024-2-9 11:47

一時分唔清你嘆姐姐定姐姐嘆你 XD

q858469327q 發表於 2024-2-9 11:56

自動環保:lol 好刺激

大支嘢哥 發表於 2024-2-9 12:09

師兄可透露一下地址嗎?邊間寶號?

nc123 發表於 2024-2-9 13:28

4p太刺激了,師兄爽死啦!

Uncle19 發表於 2024-2-9 14:24

真中bb勁{:2_52:}

tmktmk726 發表於 2024-2-10 00:41

Good luck

中年人 發表於 2024-2-10 01:46

地點係邊,,,,可以分享嗎?

真中bb 發表於 2024-2-10 11:40

jennys 發表於 2024-2-9 09:11
指壓場雙飛才$780蚊 ??

3條女,即4p已經算係咁

真中bb 發表於 2024-2-10 11:42

dogdogchi 發表於 2024-2-9 11:47
一時分唔清你嘆姐姐定姐姐嘆你 XD

應該姐姐,但38-42年纪算好

kwong1000 發表於 2024-2-10 14:52

以前睇香土成人版, 都知深水埗髮仔係可以玩得好激, 即刻拉閘收鋪玩幾P咁, 但親身行過幾次, 多數都係怪物級既女,有時睇落OK D女又未必有得玩, 之後放棄左呢樣野

aesopn74125 發表於 2024-2-10 23:08

800$4p正

fukapoko 發表於 2024-2-11 13:14

師兄,跪求pm

wallacepigpig 發表於 2024-2-11 15:39

橫係掂係,梗係叫佢哋送多Q俾你……

真中bb 發表於 2024-2-12 08:49

wallacepigpig 發表於 2024-2-11 15:39
橫係掂係,梗係叫佢哋送多Q俾你……

其實另外一個等我射完再坐番入來,直至準備射才打出來

小小超人 發表於 2024-2-12 09:40

地點係邊,,,,可以分享嗎?

Manman2 發表於 2024-2-12 10:11

請問 是否樓上 鋪 或 近大排擋 。

Peter520 發表於 2024-2-12 11:44

真中bb 發表於 2024-2-10 11:42
應該姐姐,但38-42年纪算好

恭賀真中ching龍年發大財,可否PM

Kasko 發表於 2024-2-12 15:11

PM 好玩
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: [真中bb報告] 深水埗·髮郎4p體驗