hyftd 發表於 2023-6-29 23:17

[hyftd報告] 上環·摩槍大波-珍妮 (新人帖)

相頭: 6/10
年齡: 45+
波路: 大真波 D+ 軟熟
環境: 私人單位 有廳有房 乾淨
應該係我去過最企理的樓上骨

p1 基本野,都夠力水,從按摩手法來睇 應該都係大場出身。去到咁上下就問 要咩服務,我問有咩,$600 HJ,$700 BM,$800 lulu,我又問 BM同lulu 有咩唔同,原來lulu係全清,我選了BM。

大波在背上遊走,感覺到係好大好有壓迫感,大概十分鐘轉身,見到對大波 我已經迫不及待上下其手,玩左一陣,條女坐左上來,係咁摩細佬,一邊揸波 一邊比距摩,好快就升空。

superadmin 發表於 2023-6-30 00:21

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html

STGundam 發表於 2023-6-30 10:04

試過被佢夾腸,唔使用手加壓,都足夠夾出,好有質感。

1352 發表於 2023-7-5 08:44

之前旺角新興大廈$500 hj,上環加$100合理!

aka747 發表於 2023-7-7 11:03

佢有冇p3?

1352 發表於 2023-7-7 12:01

唔似有P3,可能人有我冇!

不射不快 發表於 2023-7-21 09:54

搵過2次,1次新興,1次上環,問過無P3,車輪都無!

叫我黃生 發表於 2023-7-21 10:15

試過1次,佢好似唔多鍾意講嘢,我就無P3!囡囡食煙,有煙味怕怕

不射不快 發表於 2023-7-21 14:19

請問樓主,摩槍係點解?

你情我願 發表於 2023-9-5 15:20

麻煩PM 地址

黑夜小鋼炮 發表於 2023-11-24 20:30

上環搵過一次,50+,Keep得好 ,波大軟熟,皮膚白滑,骨技頭班,環境非常乾淨,大骨床

不射不快 發表於 2023-12-14 16:09

黑夜小鋼炮 發表於 2023-11-24 20:30
上環搵過一次,50+,Keep得好 ,波大軟熟,皮膚白滑,骨技頭班,環境非常乾淨,大骨床 ...

有無P3?

叫我黃生 發表於 2023-12-15 14:58

停左經,應該有50幾歲!

blackhawk3311 發表於 2024-3-1 08:37

不射不快 發表於 2023-12-14 16:09
有無P3?

有p3,
皮膚摸落仲好過後生女, 對波好大好軟熟, 換招式都唔會黑面, 全程配合。試過喺鏡前做, 做到出廳再做到入廁所出, 好爽。

不射不快 發表於 2024-3-12 15:08

blackhawk3311 發表於 2024-3-1 08:37
有p3,
皮膚摸落仲好過後生女, 對波好大好軟熟, 換招式都唔會黑面, 全程配合。試過喺鏡前做, 做到出廳再 ...

請睇pm

叫我黃生 發表於 2024-3-13 09:53

有p3,
皮膚摸落仲好過後生女, 對波好大好軟熟, 換招式都唔會黑面, 全程配合。試過喺鏡前做, 做到出廳再 ...

你一定係熟客或者好靚仔啦!

ivydaycandy 發表於 2024-4-9 11:12

好少見有報告介紹珍妮,佢好多大豪客,唔憂做!
頁: [1]
查看完整版本: [hyftd報告] 上環·摩槍大波-珍妮 (新人帖)